Picture1Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti a organizat, in perioada 31.08.2016-.03.09.2016, la Complexul Sportiv National Snagov, impreuna cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Dambovita, Fundatia Judeteana pentru Tineret Mehedinti, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Ilfov, Asociatia Club Kiai, Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati, Asociatia Turist Club Carpatic si Asociatia de Tineret MOTION, proiectul ”Scoala de vara pentru copii si parinti” editia a II-a.
Proiectul a avut ca scop principal crearea unui cadru menit sa creasca nivelul de receptivitate al parintilor si sa stimuleze constientizarea nevoii de educatie non-formala, avand ca grup tinta familiile formate din parinti tineri cu varsta de pana in 40 de ani si copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Acest proiect a adunat un numar de 26 participanti ( 8 parinti, 11 copii si 7 lucratori de tineret ).DSC02310

Parintii si copii participanti s-au familiarizat cu metodele educatiei non-formale, fiind implicati direct in procesul educational, alaturi de cei 7 lucratori de tineret cu o indelungata experienta in domeniu.

La cea de-a doua sa editie, proiectul „Scoala de vara pentru copii si parinti” s-a bucurat de un real succes si a avut un feedback pozitiv din partea tuturor participantilor.

No Comment

Comments are closed.