Incepand de maine, 31 August 2016 si pana Sambata 03 Septembrie 2016, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) organizeaza la Complexul Sportiv National Snagov,  cea de-a doua editie a proiectului  ”Scoala de vara pentru copii si parinti”.

Picture1Scopul principal al acestu proiect este sa se creeze unui cadru menit sa creasca nivelul de receptivitate al parintilor si sa stimuleze constientizarea nevoii de educatie non-formala, avand ca grup tinta familiile formate din parinti tineri cu varsta de pana in 35 de ani si copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.

Parintii si copiii participanti se vor familiariza cu metodele educatiei non-formale, fiind implicati direct in procesul educational, alaturi de lucratorii de tineret cu o indelungata experienta in domeniu.

La prima sa editie, proiectul „Scoala de vara pentru copii si parinti” s-a bucurat de un real succes si a avut un feedback pozitiv din partea tuturor participantilor.

Partenerii acestui proiect sunt: Fundatia Judeteana pentru Tineret Mehedinti, Fundatia Judeteana pentru Tineret Dambovita, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Ilfov, Asociatia Club Kiai, Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati,  Asociatia Turist Club Carpatic si Asociatia de tineret MOTION.

No Comment

Comments are closed.