Cu pasul, ochiul si sufletul prin Bucuresti – Proiectele FTMB

In perioada 6-23 martie 2015 vor fi expuse la sediul central al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti fotografiile premiate in cele trei editii ale proiectului „Cu pasul, ochiul si sufletul prin Bucuresti”, derulate in perioada 2011-2014 de catre Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Asociatia „Ecologie-Sport-Turism”.

Editia din acest an se va derula in perioada 23 martie -1 mai.

Proiectul are ca scop încurajarea tinerilor pentru a descoperi elementele de identitate comunitară și promovarea acestora cu ajutorul artei fotografice, exprimându-se liber.

Dintre metodele de lucru folosite în cadrul proiectului, nu vor lipsi workshop-ul, aplicația pe teren, studiul în bibliotecă, cercetarea în teren.

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti,asociatii si fundatii bucuresti,fundatii tineret bucuresti,asociatii tineret bucuresti,fundatii bucuresti,stiri pentru tineret,organizatii de tineret,organizatii nonprofit de tineret,organizatii nonguvernamentale,organizatii nonguvernamentale de tineret,ziua tineretului,proiecte pentru tineri,proiecte europene pentru tineri, programe europene pentru tineri,programe europene pentru tineret,proiecte tineret,citate despre tineri.