Va aducem la cunostinta ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile TROFEUL FTMB – editia a III-a ce era programat a se desfasura maine, 25.10.2014 se amana pentru data de 15.11.2014 la o noua locatie si anume Sala „Lucian Grigorescu ” (fosta Floreasca) incepand cu ora 11.00

Va asteptam sa confirmati participarea la TROFEUL FTMB – editia a III-a pentru data de 15.11.2014 la Sala „Lucian Grigorescu ” (fosta Floreasca) incepand cu ora 11.00.

Pentru orice nelamuriri sau informatii, va rugam sa ne contactati la tel: 0752.304.665 si e-mail: office@ftmb.ro – Doina Sorina Oprea – Secretar FTMB.

Cea de-a treia ediție a Trofeului FTMB dorește și anul acesta să reunească aceiași parteneri și prieteni de tradiție, din dorința promovării în rândul tinerilor bucureșteni a unui stil de viață activ prin intermediul sportului şi competitivității sănătoase.

În acest sens, pe 25 octombrie 2014, Fundația pentru Tineret a Municipiului București, organizatorul acestui eveniment sportiv, cheamă în teren toți iubitorii de sport şi natură, liceeni din București și Ilfov, dar și tineri sau seniori ai ONG-urilor membre sau partenere FTMB.

Participanţii vor intra în competiţie la secțiunile mini-fotbal și fotbal-tenis. Locurile I, II și III vor fi, ca întotdeauna, premiate cu diplome, medalii și tricouri, iar loculului I i se va conferi Trofeul FTMB.

Competiţia se va desfăşura pe terenurile sportive de la Universal Club, unde, începând cu ora 09:00, sunt aşteptate echipele înscrise pentru confirmarea finală a participării în competiție.

Înscrierile echipelor se pot face inclusiv până la data de 23.10.2014 la adresa office@ftmb.ro.

Partenerii FTMB la acest eveniment sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov, Asociaţia Sportul pentru Toţi Ilfov, TIN Management Grup S.A., Universal Top Construct S.R.L., Brotac Medical Center S.R.L.

Parteneri media: Curierul Naţional şi Teen Press.

Vezi REGULAMENTUL COMPETITIEI TROFEUL FTMB 2014

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti,asociatii si fundatii bucuresti,fundatii tineret bucuresti,asociatii tineret bucuresti,fundatii bucuresti,stiri pentru tineret,organizatii de tineret,organizatii nonprofit de tineret,organizatii nonguvernamentale,organizatii nonguvernamentale de tineret,ziua tineretului,proiecte pentru tineri,proiecte europene pentru tineri,programe europene pentru tineri,programe europene pentru tineret,proiecte tineret,citate despre tineri