n data de 22.09.2014, în Sala de Conferințe a Tehnic Club, a avut loc evenimentul „Teatru pentru Toți, din cadrulProiectului european „Start to Vote Europe implementat de către Asociația pentru Tineret „Sakura. Tema acțiunii a fost promovarea voluntariatului pentru toți tinerii și dezvoltarea abilităților tinerilor dezavantajați, adresându-se în acest caz copiilor din centrele sociale ale Primăriei Sectorului 3.

             Spectacolul de teatru a fost pus în scenă cu ajutorul tinerilor voluntari din cadrul programului Serviciul European de Voluntariat (EVS), care a reunit în acest proiect 20 de voluntari din Portugalia, Italia, România și Turcia. Subiectul principal al spectacolului de teatru a fost acela al unității dintre tineri, indiferent de granițele sociale, naționale sau religioase.

            Cu această ocazie, copiilor instituționalizați li s-au prezentat beneficiile voluntariatului în ceea ce privește dezvoltarea personală și profesională, ca fiind o șansă în plus în integrarea lor socială, precum și detalii utile despre existența și funcționarea Programului European Voluntary Service.

            De asemenea, obiectivul acțiunii a fost promovarea și dezvoltarea voluntariatului în randul tinerilor și încurajarea promovării educației non-formale în rândul tuturor tinerilor, indiferent de categoria socială.