Sâmbătă 18.05.2013 a avut loc la sala “Lucian Grigorescu” (fosta Floreasca) din Bucureşti Turneul de Judo “Alina Dumitru“.

Turneul a fost organizat de Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (F.T.M.B.) şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti (C.S.A. STEAUA). Această competiţie a avut ca scop verificarea sportivilor judoka înaintea startului calendarului competiţional al Federaţiei Române de Judo (F.R.J.) 2013 la categoriile de vârstă: U-11 şi U-13.

La acest eveniment au participat un număr de 405 de judoka din toată ţara, la categoriile mai sus menţionate, sportivi legitimaţi la un număr de 23 cluburi.

Concursul s-a desfăşurat fără a se percepe taxa uzuală de participare, toate costurile financiare aferente fiind suportate integral de catre F.T.M.B. În acelaşi timp C.S.A. STEAUA a susţinut turneul cu o contribuţie importanta din punct de vedere logistic.

Cu prilejul deschiderii oficiale a turneului domnul Ticu Placintă, preşedintele F.T.M.B., a declarat:

“Ne bucurăm că am reuşit să facem posibilă existenţa acestui turneu şi intentionez ca pe viitor să îl transformăm într-o sărbătoare a judo-ului românesc şi a multiplei noastre campioane olimpice, domnişoara Alina Dumitru, cu care absolut toţi cei ce simt româneşte se mândresc. Îi mulţumesc că a fost de acord să vină alături de noi dar şi pentru implicarea activă în buna desfăşurare a acestei manifestări.

Chiar dacă am deranjat, prin neperceperea taxei de participare la concurs, intenţionez să deranjez şi în anii următori prin neperceperea acestei, deja tradiţionale, taxe de concurs.

Sperăm ca în anii următori să fim în măsură să oferim, sportivilor medaliaţi, premii mai consistente pentru că după parerea mea le merită din plin.

Nu în ultimul rând vreau să mulţumesc domnului George Boroi, Presedintele C.S.A. STEAUA, pentru că a fost de acord să se alăture acestui vis frumos transformat în realitate.

Doresc de asemenea să mulţumesc tuturor celor care prin efortul lor şi prin implicarea totală au făcut posibilă existenţa acestui turneu la dimensiunea şi frumuseţea pe care tocmai aţi văzut-o. Aceştia sunt: judoka participanţi, anterenorii lor, arbitrii, sponsorii, partenerii si toti organizatorii acestui eveniment.

 

Sponsorii evenimentului au fost :NEMO PROD COM IMPEX S.R.L, BRONIC SECURITY S.R.L. (care a asigurat paza si securitatea pe toata desfasurarea evenimentului), ASOCIATIA DE TINERET „SPID“, G.S.R. ACCOUNTING EXPERTISE S.R.L, REBEL IKA 2006 S.R.L, AGELESS CLUB & PUB si PREMIER PALACE.

Partenerii evenimentului:TIN MANAGEMENT GRUP S.A., FEDERATIA DE AIKIDO TRADITIONAL KIAI, CONVENTIA NATIONALA A FUNDATIILOR PENTRU TINERET, FUNDATIA NATIONALA PENTRU TINERET, UNIUNEA INDUSTRIASILOR DIN ROMANIA – UGIR, ASOCIATIA CASA ROMANO-CHINEZA, NO RULES COMMUNICATIONS SRL, REVISTA VIRTUALA “ORA DE JUDO” si partener media: ziarul “CURIERUL NATIONAL”.

Reprezentant FTMB comunicare mass-media –Petre Moraru