Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) impreuna cu Clubul Sportiv al armatei Steaua Bucuresti (CSA Steaua) va invita sa participati la Turneul de Judo – Alina Dumitru care va avea loc sambata, 18.05.2013, in Bucuresti la Sala Lucian Grigorescu (Floreasca).

Aceasta competitie are ca scop verificarea sportivilor judoka inaintea startului calendarului competitional al Federatiei Romane de Judo (FRJ) 2013 la categoriile de varsta U 11 si U 13.

Vineri, 17.05.2013, va avea loc la sediul FTMB din Bucuresti din Calea Serban Voda nr.213 validarea actelor, cantarul de proba si cantarul oficial. Tot maine – 17.05.2013 – va avea loc sedinta tehnica si tragerea la sorti.

Concursul se va desfasura in sistemul dubla recalificare sau, in functie de numarul sportivilor judoka, pe grupe si va fi arbitrat de arbitri atestati FRJ.

Director de concurs este domnul Robert Andreescu care este si antrenor al lotului de judo din cadrul CSA Steaua.

Secretariatul tehnic al concursului este asigurat de domnul Nicolae Marinescu – profesor de judo cu o experienta de 40 de ani in domeniu.

Responsabil cu arbitrajul este domnul Constantin Ciolan – arbitru si antrenor de Judo cu o experienta de peste 45 de ani in acest domeniu.

Pana in acest moment s-au inscris in concurs peste 430 de judoka din toata tara la categoriile mai sus mentionate, acest fapt confirmand inca o data interesul pentru aceasta disciplina olimpica si nu in ultimul rand bunul renume al campioanei noastre olimpice Alina Dumitru.

Acest concurs se desfasoara fara a se incasa niciun fel de taxe de participare toate fondurile necesare fiind asigurate de catre Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti.

Totodata CSA Steaua sustine buna desfasurare a acestei competitii cu o contributie foarte importanta din punct de vedere logistic.

In afara de resursele umane si materiale CSA Steaua contribuie la aceasta competitie cu insasi prezenta campioanei olimpice Alina Dumitru, careia ii multumim pentru implicarea activa in organizarea acestui eveniment.

Organizatorii – FUNDATIA PENTRU TINERET A MUNICIPIULUI BUCURESTI si CLUBUL SPORTIV AL ARMATEI STEAUA – doresc sa multumeasca SPONSORILOR evenimentului: ASOCIATIA DE TINERET „SPID“, Firma BRONIC SECURITY S.R.L. (care va asigura paza si securitatea pe toata desfasurarea evenimentului), precum si firmelor G.S.R. ACCOUNTING EXPERTISE S.R.L, NEMO PROD COM IMPEX S.R.L., REBEL IKA 2006 S.R.L. si AGELESS CLUB & PUB.

De asemenea, organizatorii multumesc si PARTENERILOR si prietenilor judo-ului romanesc: TIN MANAGEMENT GRUP S.A., FEDERATIA DE AIKIDO TRADITIONAL KIAI, CONVENTIA NATIONALA A FUNDATIILOR PENTRU TINERET, FUNDATIA NATIONALA PENTRU TINERET, UNIUNEA INDUSTRIASILOR DIN ROMANIA – UGIR, ASOCIATIA CASA ROMANO-CHINEZA, NO RULES COMMUNICATIONS SRL, REVISTA VIRTUALA ORA DE JUDO, precum si partenerului media: ziarul CURIERUL NATIONAL.

In incheiere dorim sa uram tuturor sportivilor judoka inscrisi in concurs, mult succes.

Reprezentant FTMB comunicare mass-media

Petrica Moraru

No Comment

Comments are closed.