In data de 15.07.2020, in Gradina de Vara a Clubului Ecran din Bucuresti, Sos. Grozavesti nr. 84, sector 6, s-a desfasurat Adunarea Generala Ordinara a Fundatiei Nationale pentru Tineret (FNT) ce a avut pe ordinea de zi:

  1. Aprobarea Raportului de activitate al Consiliului de Administratie al FNT pentru perioada 01.01.2019 – 31.12.2019;
  2. Aprobarea Situatiilor Financiare anuale la 31.12.2019, ce includ bilantul contabil, contul de profit si pierdere, repartizarea rezultatului exercitiului financiar, situatia activelor imobilizate, insotite de Raportul de Gestiune si Raportul Comisiei de Cenzori;
  3. Aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2020;
  4. Modificari ale Statutului FNT;
  5. Reorganizarea Consiliului de Administratie prin reducerea numarului de membri de la 11 la 7, organizarea de alegeri pentru toate functiile din cadrul Consiliului de Administratie si modificarea Statutului FNT in acest sens;
  6. Alegerea Comisiei de Cenzori, pe functii (presedinte – expert contabil si 2 membri).

Reprezentatii Fundatiilor Pentru Tineret din judete si municipiul Bucuresti prezenti la sedinta si-au exprimat, prin vot secret, optiunile in ceea ce priveste componenta Consiliului de Administratie al FNT, format in totalitate de tineri, cu urmatoarea structura:

Presedinte – Mihai Adrian VILCEA

Vicepresedinte – Oana ONCIU

Secretar General – Georgiana LICA

Membru – Radu Filip POSTOVEI

Membru – Andrei COCA

Membru – Andrei SZABO

Membru – Claudiu PETRE

Membru – Gabriela – Beatrice RUXANDA

Membru – vacant.

Consiliul de Administratie al FNT

Felicitam tanara echipa a FNT si le uram mult succes in atingerea tuturor obiectivelor propuse, cu convingerea ca va duce la bun sfarsit toate proiectele propuse. Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB), ca membra a FNT, va sustine in continuare tinerii din Bucuresti si din toata tara concentrandu-si eforturile pentru ca acestia sa beneficieze de toate conditiile pentru dezvoltarea lor personala, intelectuala si profesionala.