2 zile de aniversare minunata alaturi de oameni frumosi ce au urcat pe scena Quantic, in 29 si 30 mai 2019, dintre care amintim, intr-o ordine aleatorie, Eugen Avram, Zoia Alecu, Cristi Dumitrascu, Doru Stanculescu, Andrei Paunescu si Mircea Vintila.

Le multumim pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de noi: artisti, colaboratori, parteneri si peste 350 participanti, la aniversarea celor 29 ani de existenta, de programe, de proiecte si de actiuni dedicate tinerilor in domenii precum arta, cultura, sport, ecologie, social, voluntariat si nonformal.

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, in cei 29 de ani de activitate a sprijinit organizatiile neguvernamentale de/pentru tineret, membre si/sau nemembre, in proiectele derulate de catre acestea.

Nu a fost usor, dar a fost frumos, iar acesti ani de activitate intensa, desfasurata in folosul tinerilor, ne dau curaj sa privim cu incredere spre viitor si ne determina sa continuam cu si mai mare daruire activitatile dedicate lor.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru www.ftmb.ro pentru a vizualiza toate proiectele proprii si in parteneriat derulate de catre FTMB.