Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB), va invita sa participati la „Scoala de Vara pentru copii si parinti“ editia a IV-a, ce se va organiza in perioada 21 – 24 Iunie 2019 la Complexul Sportiv National Snagov.

Proiectul are ca scop principal crearea unui cadru menit sa creasca nivelul de receptivitate al parintilor si sa stimuleze constientizarea nevoii de educatie non-formala, avand ca grup tinta familiile formate din parinti cu varsta de maximum 40 de ani si copii cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani.

Parintii si copii participanti se vor familiariza cu metodele educatiei non-formale, fiind implicati direct in procesul educational, alaturi de lucratorii de tineret cu o indelungata experienta in domeniu.

Proiectul se adreseaza parintilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

FTMB va suporta cheltuielile de cazare si masa, urmand ca participantii sa-si asigure transportul pana la Complexul Sportiv National Snagov din localitatea Gruiu (judetul Ilfov).

Partenerii acestui proiect sunt: Fundatia Paritatisches Jugendwerk Baden-Wurttember din Germania, Asociatia Club Kiai, Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati,  Asociatia Tinerilor pentru Cultura Arta si Sport, Asociatia MOTION, Asociatia Junior Sport, Clubul Sportiv ASPOL Bucuresti, Curierul National si societatea TIN Management Grup SA.

Confirmarea participarii se va face prin completarea formularului pana la data de 14 Iunie 2019.

Informatii  suplimentare si detalii puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

Doina Sorina Oprea – Vicepresedinte FTMB – 0752.304.665

Roxana Elena Ionita  – Secretar General FTMB – 0752.190.705