2 zile de aniversare minunata alaturi de oameni frumosi ce au urcat pe scena Quantic, dintre care amintim, intr-o ordine aleatorie, Ovidiu Mihailescu, Dragos Boeru, Walter Ghicolescu, Vali Petcu, Rezident EX – care a cantat acustic in premiera, Emeric Imre, legendarul Nicu Covaci, Zoia Alecu, grupul Truverii, Marius Batu, Mircea Bodolan, Nicu Zotta, Dan Manciulea, Eugen Avram si un trio de zile mari Cristi Dumitrascu, Andrei Voicu si Daniel Fat.

Le multumim pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi de noi la aniversarea celor 27 ani de programe, de proiecte si de actiuni dedicate tinerilor in domeniilr arta, cultura, sport, ecologie, social, voluntariat si nonformal.

De asemenea, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, in cei 27 de ani de activitate a sprijinit organizatiile neguvernamentale de/pentru tineret, membre si/sau nemembre, in proiectele derulate de catre acestea.

Nu a fost usor, dar a fost frumos, iar acesti ani de activitate intensa, desfasurata in folosul tinerilor, ne dau curaj sa privim cu incredere spre viitor si ne determina sa continuam cu si mai mare daruire activitatile dedicate tinerilor.

LA MAI MULTI ANI FTMB!!!!