Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti aniverseaza 27 de ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie organizam prima editie a proiectului Zilele FTMB la Quantic – Ecran Club. Acest proiect se doreste a fii o manifestare cultural – artistica adresata iubitorilor de muzica folk, pop rock, rock si nu numai.

In cele ce urmeaza va dezvaluim putin din ce s-a intramplat la Zilele FTMB – ziua I (asta sa stiti ce pierdeti azi daca nu veniti la Quantic).

La FTMB Fest – targul organizatiilor neguvernamentale pentru tineret si-au aranjat standul urmatoarele ONG-uri:  Asociatia pentru tineret Sakura, Asociatia Ecologie Sport Turism, Fundatia Judeteana pentru Tineret Ilfov, Societatea Cultural Artistica pentru Tineret CONCRET, Asociatia Clubl Sportiv JISSEN DO, Federatia Romana de Freestyke Kickboxing, Centrul European pentru Tineret, Asociatia de turism Gaska Bucuresti, Asociatia DGT, Sahaja Yoga Romania, Asociatia Non Profit Societas Milites Getae, Asociatia Studentiilor din facultatea de Limbi si Literaturi Straine (ASLS Romania), Asociatia Club Kiai, Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati si nu in ultimul rand Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti.

In partea a doua a zilei, pe scena Quantic au urcat: Ovidiu Mihailescu, Dragos Boeru, Walter Ghicolescu, Vali Petcu, Rezident EX – care a cantat acustic in premiera si Emeric Imre. De asemenea, in incheierea primei zilei legendarul Nicu Covaci ne-a incantat cu piesa “In umbra marelui urs”.

Astazi aniversarea continua si alaturi de noi vor fi: Zoia Alecu, Marius Batu, Mircea Bodolan, Nicu Zotta, Dan Manciulea, Eugen Avram si Cristi Dumitrascu.

Va asteptam sa sarbatorim impreuna 27 de ani de programe, de proiecte si de actiuni dedicate tinerilor. Nu a fost usor, dar a fost frumos, iar acesti ani de activitate intensa, desfasurata in folosul tinerilor, ne dau curaj sa privim cu incredere spre viitor si ne determina sa continuam cu si mai mare daruire activitatile dedicate tinerilor.

La multi ani, FTMB!

No Comment

Comments are closed.