Cu ocazia aniversarii a 29 de ani de la infiintare, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti sarbatoreste printr-un proiect, aflat la ce-a de a III-a editie ce se doreste a fi o manifestare cultural — artistica adresata iubitorilor de muzica folk si nu numai.

Proiectul ZILELE FTMB – editia a III- a se va organiza in perioada 29 – 30 Mai 2019 la Clubul QUANTIC din Sos. Grozavesti nr. 84 (Ecran Club).

In cadrul acestui proiect, in perioada 29 – 30 Mai 2019 la Clubul QUANTIC, vor fi alaturi de noi artisti precum: Eugen Avram, Cristi Dumitrascu, Doru Stanculescu, Andrei Paunescu, Mircea Vintila si Zoia Alecu.

Astfel, avem deosebita placere de a va invita, sa participati la Zilele FTMB.

In speranta ca veti fi alaturi de noi la acest eveniment, va stam la dispozitie pentru a va oferi informatii suplimentare.

Doina Sorina OPREA – Vicepresedinte FTMB – 0721.738.817;

Roxana Elena IONITA – Secretar General FTMB – 0752.190.705;

e-mail: office@ftmb.ro .

Organizator: Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti;

Coorganizator: Clubul Quantic;

Parteneri: Tin Management Grup S.A., Asociatia Club Kiai si Curierul National.

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti a fost infiintata in data de 30 Mai 1990, in baza Decretului Lege 150/1990 privind infiintarea fundatiilor pentru tineret si este persoana juridica de drept privat si utilitate publica, autonoma, neguvernamentala, nepolitica si fara scop lucrativ, unica la nivelul Municipiului Bucuresti a carei Adunare Generala este constituita din reprezentantii organizatiilor neguvernamentale de/pentru tineret care isi au sediul pe raza Municipiului Bucuresti si isi exprima adeziunea la scopul acesteia.

In anul 2018, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, a organizat si sprijinit activitati de/pentru tineret in valoare totala de 496.972 lei, din care 350.044 lei constituie sprijinul acordat de FTMB prin societatea TIN Management Grup SA pentru ONGT-urile membre si partenere, ocazionate de punerea la dispozitia acestora a spatiilor din incinta Modern Club, Tehnic Club si imobil birouri – Turturelelor 11A, iar suma 146.928 lei reprezinta cheltuieli financiare efectuate pentru realizarea programelor proprii si in parteneriat cu organizatiile neguvernamentale de/pentru tineret membre si partenere.

Pentru anul 2019, FTMB si-a propus sa realizeze proiecte in valoare de 135.000 lei (cheltuieli financiare) proiectele proprii si proiectele in parteneriat cu organizatiile neguvernamentale de/pentru tineret membre si partenere la care se va adauga sprijinul acordat de FTMB prin societatea TIN Management Grup SA pentru ONGT-urile membre si partenere, ocazionate de punerea la dispozitia acestora a spatiilor din incinta Modern Club, Tehnic Club si imobil birouri – Turturelelor 11A.