Saptamana trecuta, in data de 10 aprilie 2019, a avut loc o noua sesiune de informare adresata tinerilor in cadrul proiectului SusTIN, proiect organizat de catre Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti.
In timpul activitatii, elevii Liceului Tehnologic „Traian Vuia” din Bucuresti au creat potretul tanarului din ziua de azi, cu calitatile si defectele care il caracterizeaza, asa cum se vede el insusi si nu in ultimul rand, asa cum il vad cei din jur (parinti, profesori, adultii cu care interactioneaza).
Multumim Elena Delia Lepadatu pentru implicarea in acest proiect si Doru Trasca – Multiplicator proiect.

Proiectul a fost demarat pe data de 15 Noiembrie 2018 si isi propune sa asigure o mai buna sustinere a tinerilor interesati sa se implice in comunitate. Urmarim cresterea numarului tinerilor care vor activa ca voluntari in ONGT-uri si grupuri de initiativa, implicandu-se activ in viata comunitatii prin cuplarea la deciziile importante ale comunitatii, ca parte activa in Consiliile Consultative pentru Probleme de Tineret si Forumurile de tineret de pe langa Consiliile Locale din sectoarele Bucurestiului si ale localitatilor ilfovene.

SuSTIN Proiect de Sutinere a Tinerilor
SuSTIN Proiect de Sutinere a Tinerilor