logo-rotund-ftmbFundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti organizeaza Cupa TIN (editia a IV-a) in perioada Aprilie – Mai 2017, acest proiect are ca scop promovarea exercitiului fizic, a miscarii pentru sanatate, a spiritului de echipa si a fair-play-ului. Bugert alocat 5.000 lei.

a

a

logo-rotund-ftmbFundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti organizeaza Scoala de Vara pentru Copii si Parinti (editia a III-a) in perioada Iunie – Iulie 2017, acest proiect are ca scop crearea unui cadru menit sa creasca nivelul de receptivitate al parintilor pentru non-formal si care sa stimuleze  constientizarea nevoii de educatie non-formala. Buget alocat 15.000 lei.

a

logo-rotund-ftmbFundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti organizeaza TROFEUL FTMB (editia a V-a) in perioada Septembrie – Octombrie 2017, acest proiect are ca scop promovarea tolerantei si a fair-play-ului si incurajarea spiritului de echipa in randul tinerilor bucuresteni. Buget alocat 5.000 lei.

a

a

logo-rotund-ftmb

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti organizeaza FESTIVALUL FTMB de Arte Martiale in luna Decembrie 2017, acest proiect este o competitie – eveniment, multidisciplinar,  creat pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, acesta isi doreste sa aduca impreuna practicanti de sporturi si arte martiale, cum ar fi: judo, freestyle kickboxing, karate kyokushin si sambo, creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale şi al sporturilor de contact cu un mare impact asupra publicului. Buget alocat 23.000 lei.

a

logo-rotund-ftmbFundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti organizeaza Gala Premiilor TIN (editia a II-a) in luna Decembrie 2017, acest proiect isi propune sa recunoasca efortul celor care implica tinerii in mod activ in comunitate, fiind structurata pe 7 (sapte) sectiuni: tineret si voluntariat, antreprenoriat, turism si ecologie, social, sport, arta si cultura, presa de tineret. Buget alocat 7.000 lei.

a