Proiectele Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti in Parteneriat
in anul 2017

proiect-tineret-phoenix

Protectie si comunicare – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia de Tineret pentru formare si antrenament zbor cu aparate ultrausoare “PHOENIX CLUB 89” in perioada Ianuarie – Iunie 2017, proiect ce are ca scop promovarea in randul tinerilor bucuresteni activitati de zbor cu parapanta. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.proiect-tineret-phoenix

Mobilitate pentru participare activa – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia de Tineret pentru formare si antrenament zbor cu aparate ultrausoare “PHOENIX CLUB 89” in perioada Ianuarie – Septembrie 2017, proiect ce are ca scop Promovarea in randul tinerilor bucuresteni activitati de zbor cu parapanta. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-arte-martiale

Stagiu mixt de pregatire arte martiale si schi – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Clubul Sportiv Jissen Do in luna Februarie 2017, proiect ce are ca scop revitalizarea activitații educative extrascolare la nivelul unitatilor de invatamant si a cluburilor si asociatilor sportive prin initierea si implicarea unui numar mai mare de elevi in sport. Buget alocat de FTMB 1.500 lei.proiect-tineret-artisti-comedianti

 

Calendarul Curtii Comediantilor – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Societatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in luna Februarie 2017, proiect ce are ca scop promovarea activitatilor proiectului prin imagini si descrieri ale editiei anterioare a programului Curtea Comediantilor. Buget alocat de FTMB 800 lei.

proiect-tineret-pasi-spre-gradinitaPasi spre Granita – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Alpin Club Carpatic in luna Februarie 2017, pe plan international proiectul isi doreste ca Romania sa-si consolideze prestigiul dobandit, iar pe plan intern isi propune sa aduca in atentia opiniei publice activitatea desfasurata de catre organizatiile noastre (ACC si FTMB). Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-artisti-comedianti25 de ani de la primul Festival de Arta Medievala – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Societatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in luna Februarie 2017, promovarea catre un public larg a artei vechi ca suport al identitatii culturale europene precum si activitatea artistica a tinerilor interpreti. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.proiect-tineret-ghizi-turistici

Hai cu noi pe munte! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turistica “Ghizii Romaniei” in luna Februarie 2017, proiect ce are ca scop dezvoltarea responsabilitatii tinerilor bucresteni (cca 30 tineri) privind siguranta pe muntesi incurajkarea implicarii acestora. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-ghizi-turisticiIn cautarea stramosilor! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turistica “Ghizii Romaniei” in luna Februarie 2017, proiect ce are ca scop dezvoltarea curiozitatii tinerilor bucuresteni si clujeni privind importanta prezervarii valorilor Nationale si locale. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-de-iarnaIarna pe ulita – proiect in parteneriat! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia de Turism “Gaska” in luna Februarie 2017, proiectul are ca scop promovarea in randul tinerilor bucuresteni a unor noi modalitati de petrecere a timpului liber in perioada iernii cu impact asupra sanatatii, si dezvoltarii relatilor interumane, a spiritului competitional si a culturii generale. Buget alocat de FTMB 2.000 lei.

proiect-tineret-arte-martialeCampionatul National de freestyle kick boxing – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Clubul Sportiv Jissen Do in luna Martie 2017, proiectul are ca scop revitalizarea activitatii educative extrascolare la nivelul unitatilor de invatamant si a cluburilor si asociatilor sportive prin initierea si implicarea unui numar mai mare de elevi in sport. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

proiecte-tineret-fundatieOfera un zambet! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia pentru Tineret SAKURA in luna Martie 2017, proiectul are ca scop cresterea nivelului de pregatire educationala si culturala a tinerilor prin metode non formale. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

proiecte-tineret-ecologie-sportNatura Altfel – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Ecologie – Sport – Turism in perioada Februarie – Aprilie 2017, proiectul are ca scop derularea unor activitati specifice educatiei nonformale outdoor, extrascolare care sa ofere posibilitatea participantilor de a (re)descoperii natura si a o proteja. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

proiecte-tineret-ecologie-sportTrofeul Padurii – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Ecologie – Sport – Turism in perioada Martie – Aprilie 2017, proiectul are ca scop implicarea elevilor si profesorilor in activitati sportiv aplicative de cunoastere si dezvoltare personala. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

proiecte-tineret-dezavantajatiCadouri de la Iepuras – proiect în parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati in luna Aprilie 2017, acest proiect fiind unul caritabil destinat unor tinere familii cu un standard foarte redus de trai. Buget alocat de FTMB 1.500 lei.

proiect-tineret-pasi-spre-gradinita
Trofeul de Escalada pentru Copii Carpatic! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Alpin Club Carpatic in luna Aprilie 2017, pe plan international proiectul isi doreste ca Romania sa-si consolideze prestigiul dobandit, iar pe plan intern isi propune sa aduca in atentia opiniei publice activitatea desfasurata de catre organizatiile noastre (ACC si FTMB), astfel scopul este initierea. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-ghizi-turistici
Cu si pentru tineri! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turistica “Ghizii Romaniei” in luna Mai 2017, proiectul are ca scop Promovarea in randul tinerilor alternative de petrecere a timpului liber prin activitati sportive in natura, care le ofera acestora un prilej de invatare, de socializare si de dezvoltare a aptitudinilor. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-de-iarnaScoala Altfel – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia de Turism “Gaska” in perioada Mai – Iunie 2017, proiectul are ca scop promovarea in randul tinerilor bucuresteni a unei modalitati alternative de petrecere a timpului liber cu impact asupra starii de sanatate, a educatiei civice si a unei mentalitati de dezvoltare durabila. Buget alocat de FTMB 1.200 lei.

proiecte-tineret-ecologie-sportPhoto Life – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Ecologie – Sport – Turism in perioada Mai – Iunie 2017, proiectul are ca scop formarea unui comportament responsabil fata de natura protejata prin intermediul metodelor de educatie non-formala ce utilizeaza camera foto si fotografia. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-phoenix
Cupa Valea Iazurilor la Paramotor – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia de Tineret pentru formare si antrenament zbor cu aparate ultrausoare “PHOENIX CLUB 89” in lunile Mai sau Septembrie 2017, proiectul are ca scop organizarea unei competiti pentru promovarea in randul tinerilor bucuresteni zborul cu parapanta. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-artisti-comediantiAtelierul Curtii Comediantilor–proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Societatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in perioada Mai – Septembrie 2017, proiectul isi doreste sa contribuie la imbogatirea cunostintelor privind cultura europeana si diversitatea acesteia, precum si la dezvoltarea aptitudinilor sociale, artistice, civice, interpersonale si organizatorice, ale unui grup de minim 14 tineri, prin activitati de formare culturala non-formala. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-arte-martialeCupa Romaniei de freestyle kick boxing – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Clubul Sportiv Jissen Do in luna Iunie 2017, proiectul are ca scop revitalizarea activitatii educative extrascolare la nivelul unitatilor de invatamant si a cluburilor si asociatilor sportive prin initierea si implicarea unui numar mai mare de elevi in sport. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-pasi-spre-gradinitaAlaturi de noi pentru performanta– proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Alpin Club Carpatic in luna Iunie 21017, pe plan international proiectul isi doreste ca Romania sa-si consolideze prestigiul dobandit, iar pe plan intern isi propune sa aduca in atentia opiniei publice activitatea desfasurata de catre organizatiile noastre (ACC si FTMB). Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiecte-tineret-excursii-munteTrofeul fara limite – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Club Sportiv Climb Again in luna Iunie 2017, proiectul are ca scop organizarea unui eveniment – concurs de escalada national in care sa promoveze escalada ca un instrument de integrare sociala, scolara si profesionala in randul a 30 copii si tineri cu nevoi speciale din Municipiul Bucuresti. Buhet alocat 3.000 lei.

proiecte-tineret-turisticeRemarcare si Iginenizare Trasee Turistice din Zona Muntiilor Baiului! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turist Club Carpatic in luna Iulie 2017, proiectul are ca scop curatarea Traseelor Marcate din imprejurimile Cabanei Girbova, obtinerea unor poteci sigure. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiect-tineret-de-iarna
Trofeul Muntiilor – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia de Turism “Gaska” in luna Iulie 2017, proiectul are ca scop promovarea in randul tinerilor a unor noi modalitati de petrecere a timpului liber in mijlocul naturii, a unui mediu de viata sanatos, a unei educatii ecoturistice prin dezvoltarea spiritului de echipa. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

proiecte-tineret-turisticePe urmele Rezistentei Anticomuniste in Muntii Romaniei! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turist Club Carpatic in luna August 2017, proiectul are ca scop constientizarea tinerilor asupra istoriei recente si valorificarea turistica a zonei unde se desfasoara proiectul. Buget alocat de FTMB 2.000 lei.

proiect-tineret-artisti-comediantiMica saptamana de muzica veche – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Societatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in perioada Octombrie – Decembrie 2017, proiectul are ca scop se prezinte publicului tanar bucurestean o serie de concerte (3-4) de muzica veche menite sa imbogateasca cunoasterea culturala. Sa se promoveze in randul tinerilor formatiile artistice ce canta muzica veche si cauta sa faca cunoscuta identitatea culturala europeana. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

proiecte-tineret-dezavantajatiCadouri de la Mos Craciun – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati in luna Decembrie 2017, acest proiect fiind unul caritabil destinat unor tinere familii cu un standard foarte redus de trai. Buget alocat de FTMB 2.000 lei.