Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucurest (FTMB) a participat, ieri 16 decembrie 2019, prin Presedinte dl. Ticu PLACINTA si Vicepresedinte dra. Doina OPREA, la Premierea de sfarsit de an a Asociatiei Clubului Sportiv Budo Gym, unde in deschiderea evenimentului, Sensei Gruia DOCAN (Presedintele Clubului Budo GYM) a  prezentat palmaresul clubului. Astfel, Clubul Sportiv Budo Gym  a obtinut in anul 2019 nu mai putin de 95 de medalii, la cele 10 competitii nationale si internationale la care au participat, dintre care 66 medalii de aur, 14 de argint si 15 de bronz.

In cadrul acestui eveniment Presedintele FTMB – dl. Ticu PLACINTA a fost premiat, alaturi de Primarul sectorului 5, dl. Daniel Florea si buna noastra prietena Beatrice Mercado – Presedinte Asociatia Junior Sport, in semn de apreciere pentru contributia semnificativa adusa la dezvoltarea karate-ului kyokushin si a Asociatiei Club Sportiv BUDO GYM în anul 2019.

FTMB felicita Asociatia Club Sportiv Budo Gym pentru toate rezultatele obtinute si le ureaza succes si in anul ce urmeaza!!!