La sediul Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, Asociatia pentru Tineret Sakura a organizat ieri, 16 decembrie 2019, Gala finalului de an 2019 unde a avut loc diseminarea rezultatelor proiectelor realizate in parteneriat comun: Vot pentru Europa si Crestem prin Educatie.

Gala a debutat cu o conferinta ce  a constat in prezentarea rezultatelor proiectelor Asociatiei pentru Tineret SAKURA realizate in parteneriat cu FTMB, sustinerea unor prezentari si proiectii video pe tema promovarii si lucrului cu voluntarii din Romania si Europa.

In cadrul evenimentului au fost invitati voluntarii din Turcia si cei din Romania care lucreaza activ la derularea proiectelor interne si internationale  ale Asociatiei pentru Tineret SAKURA.

Conferinta a avut o sectiune de intrebari si raspunsuri si o sesiune de dezbatere si concluzii unde cei prezenti  au  participat activ la derularea conferintei.

Obiectivul principal al Galei a fost promovarea si dezvoltarea activitatilor non-formale si de voluntariat la nivelul comunitatii locale. Prin dezbatere, voluntarii, participantii si partenerii institutionali au fost  informati cu privire la rezultatele obtinute de Asociatia pentru Tineret Sakura in parteneriat cu FTMB alaturi de voluntarii internationali si totodata au fost promovate proiectele ce se vor desfasura in anul 2020.

In cadrul acestui eveniment s-a vorbit despre cei 29 de ani de parteneriat strategic dintre Asociatia pentru Tineret Sakura si Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, ocazie cu care, atat Presedintele FTMB cat si FTMB au primit cate un trofeu pentru cele mai bune realizari in parteneriat cu Asociatia  pentru Tineret Sakura.