Cursul se adreseaza celor pasionati de arta fotografica si care nu doresc doar sa execute imagini corecte din punct de vedere tehnic, ci si sa-si dezvolte sensibilitatea artistica si creativitatea. Orice sentiment, orice energie sau stare a artistului se transpune in imaginea realizata.
Având ca bază de discuţii fotografia ca artă, ne vom bucura spiritele şi vom extrage instrumente de estetică şi comunicare din celelalte arte vizuale, în special din pictură şi film.

Durata curs: 5 saptamani
1 sedinta (2 ore)/saptamana

In fiecare marti incepand cu 25 iunie, ora 18.30


Cursurile sunt structurate pe module, prezentul reprezentand modulul introductiv


detalii si inscriere: creatrixfama@gmail.com/0726694435

Lector Mirona Radu – fotograf si regizor

S-a nascut la data de 12 Noiembrie 1986, in Bucuresti. A absolvit facultatea de Regie de Film si Televiziune, la clasa profesor Andrei Blaier in 2009 si Scoala de Fotografie Francisc Mraz in 2011. Este membru creator consacrat al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania din 2012. A expus ca fotograf in 2012 in Casa Centrala a Artistilor (Moscova, Rusia), Muzeul de Arta din Kolomna (Rusia, unde a primit si o rezidenta, tinand conferinte pe teme fotografice cu artişti locali), Galeria Moderna Fabrica de Ceai (Odessa, Ucraina), Galeria Aripa (Torino, Italia). A expus de-a lungul anilor impreuna cu alti fotografi in Bucuresti, Bistrita, Paris, Lisabona, Bruxelles, Madrid.