INVITAŢIE
„Spiritul de echipă, solidaritatea, toleranţa şi fair play-ul contribuie la dezvoltarea şi împlinirea personală, precum şi la echilibrul pentru corp şi minte.“
Sub acest motto, Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi“ Ilfov vă invită în datele de 14 şi 15 iunie 2013 la cea de-a doua ediţie a Cupei TINsport, un turneu sportiv al cărui scop este încurajarea spiritului competitiv şi a fair play-ului în rândurile tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani.
În cadrul turnelului Cupa TINsport, ediţia a II-a, se vor organiza competiţii sportive interliceale şi între ONG-uri la discipline precum: minifotbal, minibaschet (streetball), tenis de câmp şi fotbal-tenis. Turneul se va desfăşura pe două zile, respectiv:
– 14 iunie 2013 (vineri), în sala de sport de la Liceul Teoretic Ioan Petruş“.
– 15 iunie 2013 (sâmbătă), pe terenul sportiv de la Universal Club (Str. Vergului nr. 14, sector 2, Bucureşti).
Echipele participante se vor prezenta începând cu ora 08:30, pentru tragerea la sorţi. Competiţiile sportive vor începe în jurul orei 09:00.
Regulament de Concurs (date tehnice de participare):
Participanţii trebuie să aibă înscrisă cel puţin o echipă distinctă pentru minimum una din disciplinele sportive ale cupei.
Necesarul de participanţi (jucători) pentru fiecare disciplină sportivă:
a) minifotbal – 1 portar + 4 jucători + 3 juc. rezervă/ echipă; (total: 8 jucători/ echipă);
Un meci va avea 2 (două) reprize a câte 10 minute fiecare. În cazul în care arbitrul constată siuaţie de egalitate, se vor desfăşura lovituri de la 7 metri pentru departajare.
b) fotbal – tenis – dublu ; (total: 2 jucători/ echipă); Se va juca câte un set.
c) tenis de câmp – dublu / echipă mixtă; (total: 2 jucători/ echipă); Se va juca câte un set.
d) minibaschet (streetball)* – 3 jucători + 1 juc. rezervă/ echipă mixtă; (total: 4 jucători/ echipă); Un meci se va juca la un singur coş (½ teren baschet). Câştigătoare este echipa care ajunge la 15 puncte, cu diferenţă de 2 puncte; sau se pot ţine reprize de 10 min.
*disciplină la care vor participa numai echipele de liceeni.
Participanții (jucătorii) vor fi rugați să-și aducă echipamentul adecvat pentru competiția la care doresc să participe, respectiv pantofi sport cu talpă dreaptă (fără crampoane).
Arbitrajul echipelor participante în cadrul Cupei TINsport 2013 va fi asigurat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi“ Ilfov.
În ceea ce priveşte participanţii ONG-urilor, nu există limită de vârstă;
Competiţiile sportive dedicate ONG-urilor participante se desfăşoară, arbitrează şi premiază separat de cele dedicate echipelor de liceeni participante.
Cupa TINsport doreşte să devină o tradiţie anuală şi un vector semnificativ în rândul liceenilor în ceea ce priveşte implicarea acestora în activităţi sportive recreative şi competitive.
Având în vedere faptul că acest eveniment sportiv se află deja la cea de-a doua ediţie anul acesta, se doreşte continuarea anuală a Cupei TINsport şi transformarea acestui turneu într-o tradiţie sportivă în rândurile tinerilor liceeni bucureşteni.
Înscrierile au loc până la data de 10.06.2013. Pentru înscrieri, accesaţi site-ul www.ftmb.ro.
F.T.M.B.:
Tel.: 021.335.12.72
Fax: 021.410.70.27
E-mail: office@ftmb.ro
Comitetul de organizare din conducerea F.T.M.B. vă urează mult succes în competiţie!
Preşedinte FTMB
Ticu PLĂCINTĂ