FTMB - Judgement Day Romania 2015

FTMB – Judgement Day Romania 2015

Federatia Romana de Freestyle Kickboxing impreuna cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Clubul Sportiv Jissen Do organizeaza, in data de 21-22 Noiembrie 2015, Cupa Mondiala WTKA/WKA JUDGEMENT DAY ROMANIA 2015 – editia a XI-a.

Sala FLOREASCA –  va fi gazda competitiei JUDGEMENT DAY ROMANIA 2015, ce reuneste peste 1200 dintre cei mai buni sportivi, aflati in cursa pentru un loc pe podium. Miza este cu atat mai mare pentru  participanti, cu cat la aceasta competitie vor participa sportivi din peste 30 tari, concursul crescand in valoare de la an la an.

Apreciind impactul si valoarea tot mai crescuta a competitiei, organizatiile  internationale WTKA si WKA  au hotarat anul trecut, 2014, sa includa Campionatul International  JUDGEMENT DAY ROMANIA  in circuitul mondial.

JUDGEMENT DAY ROMANIA a devenit o competitie-eveniment, cu o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, care aduce împreună sportivi din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kyokushin, kickboxing, MMA, K1, etc.) și din toate țările pentru a concura în România, creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact, cu un mare impact asupra publicului.

70 de arbitrii au misiunea, deloc usoara,  de a evalua performantele sportivilor la “JUDGEMENT DAY – ROMANIA 2015 “.

Pentru informatii suplimentare JUDGEMENT DAY ROMANIA 2015,

Presedinte  FRFK

ADRIAN  Dejanu

Tel. 0722312769

Email : office@frfk.ro

info@frfk.ro

www.frfk.ro

www.judgementday.ro

www.ftmb.ro

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti – Co Organizer JUDGEMENT DAY ROMANIA 2015

Puteti citi Articolul si in Curierul National

No Comment

Comments are closed.