Sediul Fundaţiei pentru Tineret a Municipiului Bucureşti capătă o faţă nouă, începând cu această săptămână. Bătrâna clădire Tehnic Club primeşte o reabilitare generală binemeritată, menită să ofere condiţii la standarde europene pentru desfăşurarea activităţilor tinerilor bucureşteni.
Este cea de-a treia clădire din patrimoniul FTMB, după Modern și Ecran Club, care beneficiază de investiții consistente pentru reabilitare.

Vorbim despre investiții mari, deoarece aceste clădiri deveniseră practic niște ruine gata să cadă, din cauze pe care doar vechea conducere a FTMB, cea de dinainte de 17.11.2010, le cunoaște și pe care ar trebui să le explice în același context în care s-a erijat cu o virulență inimaginabilă în singurii apărători ai patrimoniului FTMB.
Se poate vedea și nu numai afirma că noua conducere – aleasă în 17.11.2010 -, cea despre care s-a spus că odată instalată va fugi cu patrimoniul FTMB acasă, a repus în drepturi FTMB-ul, facându-l un adevărat îndrumător al vieții tinerilor, atât prin programele cu și pentru ei, cât și prin faptul că pune la dispoziție spațiile necesare derulării acestor activități.