Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) ridica stacheta oportunitatilor puse la dispoziția copiilor si tinerilor bucureșteni

Reabilitarea generală si recompartimentarea sediului FTMB din Calea Șerban Vodă nr. 213-217 (Tehnic Club), desfășurată începand cu data de 07.07.2014 si pana in prezent, se apropie cu succes de final.

Tehnic Club este cea de-a treia clădire din patrimoniul FTMB, după Modern Club și Ecran Club, care beneficiază de investiții consistente pentru reabilitare. Pana la data finalizarii lucrarilor de reabilitare si recompartimentare a spatiilor din cladirea Tehnic Club, sediul FTMB dispunea de o sală polivalenta cu posibilitati de gazduire a peste o suta de invitati, sali de cursuri si întruniri, precum si un spatiu ultra modern si generos dedicat educatiei prin cursuri zilnice de Aikido.

În urma acestor lucrări, clădirea Tehnic Club va putea deservi organizațiile membre ale FTMB cu mult mai multe săli moderne, aduse la standarde europene și destinate activităților de și pentru tineret, precum: conferințe și seminarii, cursuri și training-uri, activitati educational-cultural sportive, întruniri formale și non-formale ale tinerilor și lucrătorilor de tineret.

Prin aceste renovări și recompartimentări, Consiliul de Conducere al FTMB dorește să transforme cladirea Tehnic Club într-un real Centru Cultural Educativ Sportivdedicat copiilor si tinerilor din Bucuresti.