Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) organizeaza, in data de 07 octombrie 2017, Trofeul F.T.M.B. (editia a V-a), care se doreste a fi o initiativa de promovare a miscarii fizice pentru sanatate prin competitii sportive organizate in spiritul fair-play-ului si a tolerantei.

Cea de-a cincea editie a Trofeului FTMB doreste si anul acesta sa reuneasca aceiasi parteneri si prieteni de traditie, din dorinta promovarii in randul tinerilor bucuresteni a unui stil de viata activ prin intermediul sportului si competitivitatii sanatoase.

In acest sens, in data de 07 octombrie 2017, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, organizatorul acestui eveniment sportiv, cheama in teren toti iubitorii de sport si natura, tineri sau seniori ai ONG-urilor membre sau partenere FTMB.

Participantii vor intra in competitie la sectiunile mini-fotbal, street-ball si tenis de masa. Locurile I, II și III vor fi, ca intotdeauna, premiate cu diplome si nu numai.

Competitia se va desfasura pe terenurile sportive din Parcul Lumea Copiilor, sector 4, Bucuresti, unde, incepand cu ora 09:00, sunt asteptate organizatiile neguvernamentale de/pentru tineret inscrise pentru confirmarea finala a participarii la competitie.

Intrecerile sportive se vor desfasura respectand regulile de baza ale celor trei jocuri, echipele jucand in sistem grupa:

  • mini-fotbal: echipele mixte vor fi alcatuite din 5 jucatori (4+1) si vor juca meciuri de doua reprize a cate 10 minute.
  • street-ball: echipele mixte vor fi alcatuite din 3 jucatori si vor juca cate o repriza a 10 minute.
  • tenis de masa, dublu mixt: doua seturi din trei (set de 11 puncte).

Alcatuirea echipelor se va face la fata locului prin tragere la sorti, incluzand astfel lucratori de tineret si voluntari din ONGT-uri diferite.

Inscrierile se pot face inclusiv pana la data de 04.10.2017 la adresa office@ftmb.ro. cu mentiunea „Pentru Trofeul FTMB 2017”, specificandu-se numele ONGT-ului si numarul participantilor.

Pentru detalii suplimentare vizitati site-ul www.FTMB.ro sau:

Tel.: 0721.738.817 – Doina Sorina Oprea – Secretar FTMB

Tel.: 0752.190.705 – Roxana Elena Popa – Director Program

Fax: 021/410.70.27

E-mail: office@ftmb.ro

Partenerii FTMB la acest eveniment sunt: Primaria Sectorului 4, Fundatia Judeteana pentru Tineret Ilfov, Asociatia Sportul pentru Toti Ilfov, TIN Management Grup S.A., Brotac Medical Center S.R.L. si Curierul National.

Acestea fiind spuse, fie ca acela care-i cel mai bun sa castige!

Mult succes in competitie!

No Comment

Comments are closed.