În luna octombrie 2020 am spus „TIME TO MOVE – Încearcă Europa!”
Aceasta este o campanie inițiată, gestionată și sprijinită de Eurodesk Brussels. (Eurodesk este o rețea de informare și structură suport pentru programul Erasmus+ 2014 – 2020, fiind prezent în 35 de țări.)
Campania Time to Move dorește să informeze tinerii privind oportunitățile de mobilitate pentru a studia, a trăi, a munci și a face voluntariat în străinătate. Conține evenimente organizate la nivel european și local, în luna octombrie. In cadrul campaniei de anul acesta Fundatia Judeteana pentru Tineret Ilfov a organizat in judetul Ilfov, in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, Asociatia de tineret “Motion” si Asociatia de tineret “Sakura” un numar de 6 (sase) sesiuni de informare in Scoala Gimnaziala nr. 2 Cretesti, Scoala Gimnaziala Sintesti, Scoala Gimnaziala nr. 2 Darvari, Liceul Sportiv Clinceni, Liceul Teoretic “Ioan Petrus” din Otopeni si Centrul European de Tineret din cadrul Liceului Tehnologic “Pamfil Seicaru”din Ciorogarla.
Campania “Time to Move” dorește să promoveze rețeaua de multiplicatori Eurodesk și să sensibilizeze tinerii privind punctele de informare Eurodesk din Europa.

Poti vizita website-ul Time to Move aici:
http://timetomove.eurodesk.eu/
http://timetomove.eurodesk.eu/ro/

De asemenea, poti obține toate informațiile de care ai nevoie, de acasă, aici:
https://eurodesk.eu/
http://europa.eu/youth/splash