Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB), va anunta pe aceast cale ca proiectul „Scoala de Vara pentru copii si parinti“ editia a III-a, s-a amanat pentru perioada 29.08.2017-03.09.2017, astfel va invitam sa va inscrieti pana pe data de 11.08.2017 conform detaliilor de mai jos.

Proiectul are ca scop principal crearea unui cadru menit sa creasca nivelul de receptivitate al parintilor si sa stimuleze constientizarea nevoii de educatie non-formala, avand ca grup tinta familiile formate din parinti cu varsta de maximum 40 de ani si copii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani.

Parintii si copii participanti se vor familiariza cu metodele educatiei non-formale, fiind implicati direct in procesul educational, alaturi de cei 8 lucratori de tineret cu o indelungata experienta in domeniu.

Proiectul se adreseaza parintilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Organizatorii vor suporta cheltuielile de cazare si masa, urmand ca participantii sa-si asigure transportul pana la Complexul Sportiv National Snagov din localitatea Gruiu (judetul Ilfov).

Partenerii acestui proiect sunt: Fundatia Paritatisches Jygendwerk Baden-Wurttember, Fundatia Judeteana pentru Tineret Ilfov, Fundatia Judeteana pentru Tineret Mehedinti, Asociatia Club Kiai, Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati,  Asociatia Ecologie Sport Turism, Asociatia de tineret MOTION si societatea TIN Management Grup SA.

Confirmarea participarii se va face prin completarea cererii de inscriere si expedierea acesteia in format elctronic, la adresa office@ftmb.ro, pana la data de 11.08.2017.

 

Informatii  suplimentare si detalii puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

 

Doina Sorina Oprea – Secretar FTMB – 0752.304.665

Roxana Elena Popa  – Director programe – 0752.190.705

Locurile sunt limitate.

Formular de inscriere