Proiectele proprii ale Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti pentru anul 2020 au un buget aprobat in valoare de 55.000 lei.

Bugetul total aprobat pentru proiectele FTMB proprii si in parteneriat pe anul 2020 este de 135.000 lei.

  • Teatru FTMB editia  a II-a – Eveniment cultural. Obiectivul principal este organizarea unui festival de teatru pentru liceenii si studentii din Bucuresti, iar scopul este promovarea culturii prin teatru in randul elevilor de liceu și studentilor din Bucuresti. Programat pentru perioada Februarie – Martie 2020, cu un buget propus de 13.000 lei.
  • Zilele FTMB – 30 ANI  – manifestare cultural—artistica adresata iubitorilor de muzica (folk, rock, pop etc)  si nu numai. Proiectul este unul aniversar si isi doreste sa aduca cat mai multi tineri pentru a sarbatorii printr-un manifest cultural. In anul 2020, la cei 30 de ani de activitate FTMB propune cresterea vizibilitatii FTMB. In cadrul acestui proiect se introduce actiunea Eu sunt proful tau de sport –  actiune din cadrul proiectului Nascut pentru Sport initat de catre Asoictaia Junior Sport. Programat pentru perioada 29-30 Mai 2020, cu un buget propus de 22.000 lei.
  • Scoala de Vara pentru Copii si Parinti editia a V-a – crearea unui cadru menit sa creasca nivelul de receptivitate al parintilor pentru non-formal si care sa stimuleze constientizarea nevoii de educatie non-formala. Programat pentru perioada Iunie – August 2020 , cu un buget propus de 12.000 lei.
  • Cupa ,,SHIN DAITO” de Pangration Athlima  – Competitie-eveniment, creat pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine. FTMB este co-organizator pentru acest eveniment prin care se doreste promovarea  in randul tinerilor atat  a sportului Pangration Athlima  cat si a sportului, artei si culturii in general.  Eveniment sportiv organizat de Clubul Shin Daito Bucuresti impreuna cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti. Programat pentru luna Noiembrie  2020, cu un buget propus de 5.000 lei.
  • Workshop FTMB educatie pentru tineri SPORT PSY – Proiect ce presupune organizarea de workshop-uri pentru tineri profesori, tineri parinti, tineri in general – inclusiv cei defavorizati si tineri antrenori la diferite discipline sportive, din Bucursti. Programat pentru luna Septembrie 2020, cu un buget propus de 3.000 lei.

Suma totala necesara pentru realizarea proiectelor proprii: 55.000 lei