Luni, 25 Septembrie 2017, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, prin reprezentant Doina Sorina Oprea in calitate de Secretar a fost prezenta la cea de-a treia dezbatere din seria „Dialoguri despre educatie” cu tema – „Studentii incotro? – Traiectoria profesionala a tinerilor absolventi”, care a avea loc la Spatiul Public European, str. Vasile Lascar nr. 31, Bucuresti, la invitatia Centrului pentru Politici Educationale (CPEdu), alaturi de Coalitia pentru Educatie si Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania.

Dezbaterea a abordat tema angajabilitatii studentilor, fiind inscrisa in calendarul de activitati organizate sub egida Campaniei ”Romania educata” derulata de catre Administratia Prezidentiala.

Deschiderea evenimentului a fost facuta de catre Daniela Alexe – Presedinte Centrul pentru Politici Educationale, urmata de prezentatrea concluziilor analizei privind angajabilitatea absolventilor de studi superioare din Romania, prezentate de catre Marius Deaconu – Presedinte ANOSR.

Invitatii acestei dezbateri au fost: Sorin Mindrutescu – Country Leader Oracle Romania, Daniela Visoianu – Presedinte Federatia Coalitia pentru Educatie, Ciprian Vacaru – Presedinte Organizatia de Tineret a Blocului National Sindical, Carmen Buzea – Profesor Universitar Universitatea Transilvania din Brasov si Sorin Costreie – Profesor Universitatea din Bucuresti.