Cupa TIN ediţia a III-a

12.05.2015

Cea de-a treia ediție a competitiei Cupa TIN, desfășurată weekend-ul 09 – 10 Mai 2015, cu ocazia Zilei Adolescentului, s-a încheiat cu succes, înregistrând un numar de 250 participanti .

Cupa TIN a adus de aceasta data în prim-plan competiția la baschet care s-a desfasurat la Sala Olimpia din Bucuresti, unde 117 sportivi, juniori II si Juniori III, legitimați la 11 cluburi sportive din Bucuresti s-au intrecut pentru ocuparea locurilor pe podium.

Competitia Cupa TIN a avut ca scop cresterea nivelului de constiinta al adolescentilor privind stilul de viata sanatos, importanta activitatii fizice pentru sanatate si starea de bine, incurajarea spiritului de echipa si promovarea tolerantei si fair play-ului.

Câștigătorii locurilor I, II și III au fost premiati cu diplome, medalii si tricouri personalizate și au primit Cupa TIN potrivit locului pe care s-au clasat. De altfel, tuturor celor care s-au luptat în spiritul unei competiții fair-play, li s-au conferit diplome de clasament. Toate premiile au fost finanțate de Fundația pentru Tineret a Municipiului București.

Rezultate Cupa TIN, ediţia a III-a

La categoria Juniori III clasamentul arata astfel:

Locul I – A.C.S. 4 SPORTS

Locul II – C.S.S. 4

Locul III – A.C.S. VILIS

La categoria Juniori II clasamentul arata astfel:

Locul I – C.S. PALESTRA BUCURESTI

Locul II – DINAMO C.S.S. 6

Locul III – C.S.S. 1 BUCURESTI

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti in calitate de organizator a multumit partenerilor care au ajutat la realizarea acestui eveniment: TIN Management Grup SA, Asociatia Club KIAI, Cubul Sportiv Olimpia Bucuresti si Curierul Național.