Va reamintim ca mai aveti putin timp pana se ocupa toate locurile la proiectul Tineri pentru Tineri  –  Lucratori de Tineret ce se va organiza in perioada 24 – 26 noiembrie la Complexul Sportiv National Snagov, de catre Funadatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti impreuna cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Ilfov .

Proiectul are ca scop principal sustinerea tinerilor care lucreaza cu tinerii din comunitate. In cadrul acestui proiect vom aprofunda impreuna rolul si locul lucratorului de tineret in comunitate, invatand despre:

  • nevoile tinerilor si serviciile oferite in vederea satisfacerii acestora;
  • conducerea unui proces de invatare folosind metodele si instrumentele educatiei nonformale;
  • comunicare si lucrul in echipa;
  • leadership si luarea deciziilor;
  • politici si strategii de tineret.

Vom lucra impreuna in cadrul Retelei lucratorilor de tineret din ONG-urile membre ale Fundatiei pentru Tineret a municipiului Bucuresti si Fundatia Judeteana pentru Tineret Ilfov.

Va asteptam la deschiderea cursului care va avea loc miercuri, 22.11.2017, ora 17:30 la Centrul pentru copii si tineret al FTMB de la Tehnic Club (Calea Serban Voda nr. 213, sector 4, Bucuresti).

Cazarea, masa cat si toate materialele de la curs sunt asigurate de catre Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti. Nu este taxa de participare, acest curs fiind oferit gratuit!

Pentru detalii suplimentare contactati-ne la: tel.: 0721.738.817 – Doina Sorina Oprea – Secretar FTMB, tel.: 0752.190.705 – Roxana Elena Popa – Director Program sau e-mail: office@ftmb.ro

Acceseaza  – FORMULARUL DE INSCRIERE