Scoala de vara 2018

Scoala de vara 2018

Incepand de Sambata, 16 Iunie 2018 si pana Marti 19 Iunie 2018, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) organizeaza la Complexul Sportiv National Snagov, cea de-a treia editie a proiectului ”Scoala de vara pentru copii si parinti”.

Scopul principal al acestu proiect este creearea unui cadru menit sa creasca nivelul de receptivitate al parintilor si sa stimuleze constientizarea nevoii de educatie non-formala, avand ca grup tinta familiile formate din parinti tineri cu varsta de pana in 40 de ani si copii cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani.

Parintii si copiii participanti se vor familiariza cu metodele educatiei non-formale, fiind implicati direct in procesul educational, alaturi de lucratorii de tineret cu o indelungata experienta in domeniu.

La prima si a doua sa editie, proiectul „Scoala de vara pentru copii si parinti” s-a bucurat de un real succes si a avut un feedback pozitiv din partea tuturor participantilor.

Partenerii acestui proiect sunt: Fundatia Paritatisches Jugendwerk Baden-Wurttember din Germania, Fundatia Judeteana pentru Tineret Ilfov, Asociatia Club Kiai, Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati, Asociatia Ecologie-Sport-Turism, Asociatia pentru tineret MOTION, Asociatia pentru tineret A4-Action si Asociatia pentru tineret „A.R.T. Fusion”, Curierul National si societatea TIN Management Grup SA.