sigla FTMBlogo sah

 

 

 

Fundația pentru Tineret a Municipiului București (FTMB) în colaborare cu Clubul Central de Șah (CC-ȘAH) va organiza, în zilele de 5 și 6 martie 2016, Trofeul FTMB – ediția IV-a. Derulat în spiritul promovării sportului pentru toți prin întreceri sportive între tineri, al fair-play-ului, al bunei înțelegeri și al cunoașterii de sine, anul acesta va aduna la linia de start tinerii practicanți ai sportului minții și anume ȘAHUL.

Participanții, la acest trofeu, vor fi tineri, băieți și fete, cu vârsta cuprinsă intre 15 și 20 de ani inclusiv, care vor veni din peste 200 de școli bucureștene.  Competița va avea loc la sediul FTMB – Centrul pentru Copii și Tineret din incinta Tehnic Club – Calea Șerban Vodă, nr. 213-217, sector 4 și se va desfășura în sistem elvețian (șapte runde, 15 min./jucător).

Se vor acorda diplome de participare pentru toți participanții iar pentru primii trei clasați (băieți și fete) se vor acorda diplome, medalii, cupe și alte premii în obiecte. Organizatorii vor asigura participarea la manifestare  gratuit (fără taxe de participare) și vor pune la dispoziția concurenților toate materialele sportive.

“Mă bucură faptul că mai există oameni intersați să promoveze și să investească atât material cât și sufletește în această ramură sportivă – Șahul – care modelează mințile, caracterul și voința tinerilor noștri. Astfel că profit de această ocazie să mulțumesc domnului Președinte al FTMB Ticu Plăcintă cât și a întregii sale echipe care au facut posibilă existența acestui turneu” a declarat doamna Mariana Ioniță, Director al Clubului Central de Șah.

Informații suplimentare, referitoare la eveniment, se pot obține la numerele de telefon 021.314.68 / 021/335 13 72 sau pe adresele web ale organizatorilor: www.ccsah.ro și www.ftmb.ro.sah

About Author