„După un an de intense pregătiri, FRFK revine în forță pe plan mondial, participând la Campionatul Mondial Unificat din Italia, din perioada 24-30 octombrie 2017.

„Avem mari speranțe. Lotul nostru s-a întărit în ultimul an. Avem nu numai sportivi cu experiență în competițiile internaționale, dar și sportivi care reprezintă speranța și viitorul sportului nostru. Cu toții, cred, vor face o bună figură la acest campionat mondial. Sunt convins că numărul medaliilor cu care ne vom întoarce va fi mai mare decât cel cu care ne-am întors anul trecut. Pentru noi, nu există mândrie mai mare decât atunci când, în prezența a mii de sportivi din toată lumea, din difuzoare răsună imnul țării noastre”, a declarat Adrian DEJANU, preşedintele FRFK și șeful delegației României la această competiție.

Sportivii care vor reprezenta Romania sunt: Ema Besleagă, Alexandra Brad, Marius Buriu, Răzvan Clocotilă, Eduard Csizmadia, Alex Fărîmiță, Maria și Radu Ivanof, Alexandru Ion Dumitru, Cătălin Lefter, frații Ovidiu David și Alexandru Gabriel Marin, Andrei Pană,Adriana Popescu, Ștefan Onișor și Izabella și Ștefan Zekany. Lotul va fi completat de antrenorii: Andreea Budeanu, Vasile Lupașc, Iosif Csizmadia și Marin Mihai, dar și de arbitrii FRFK: Carmelo Ionescu – președintele Colegiului arbitrilor FRFK Freestyle Kickboxing, Corina Ilie – președinta secției “tatami” FRFK, Ionuț Bratu – președintele secției „ring” FRFK, Daniela Budeanu, Teodora Dineci, Petrișor Ilie, Gabriela Tudose și Eduard Stoleru.” – articol preluat din Cotidianul Ziuaveche.ro – autor Ștefan Constantinescu.

Domnul Ticu PLACINTA in calitate de Presedinte al Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Presedinte de Onoare al FRFK saluta participarea sportivilor romani la Campionat si spera ca in acest an sportivii nostri sa aduca in tara cat mai multe medalii.

Campionat Mondial Unificat de Arte Martiale

Campionat Mondial Unificat de Arte Martiale

No Comment

Comments are closed.