Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti a alocat pentru anul 2019 suma de 81.000 lei pentru proiectele in parteneriat dupa cum urmeaza:

Constientizarea pericolelor in munti! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turistica “Ghizii Romaniei” perioada 20 – 22 Ianuarie 2019, proiectul are ca scop cresterea gradului de constientizare a pericolelor de pe timpul iernii la care ne expunem in momentul unor drumetii. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Crestem prin Educatie – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia pentru Tineret SAKURA in perioada 15 Ianuarie – 28 Februarie 2019, proiectul are ca scop cresterea gradului de participare in societate a tinerilor dezavantajati sau NEET’s din Ilfov. Dorim sa-i sprijinim pe tineri in vederea descoperirii si intelegerii care este rolul educatiei si cum pot ei sa beneficieze de programele Europene de Educatie in vederea cresterii sanselor de angajare. Buget alocat de FTMB 2.000 lei.

Piesa de Teatru – „Un cuplu ciudat” de Neil Simon – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Montage in perioada 15 Ianuarie—10 Mai 2019, proiectul are ca scop dezvoltarea creativitatii tinerilor, imbogatirea culturii, dezvoltarea aptitudinii si tehnici noi. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Calendarul Curtii Comediantilor proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB)Proiect derulat de catre Societatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in perioada 10 Ianuarie – 28 Februarie 2019, proiect ce are ca scop promovarea activitatilor proiectului prin imagini si descrieri ale editiei anterioare a programului Curtea Comediantilor. Buget alocat de FTMB 600 lei.

Realizarea unui album (CD) cu muzica medievala Comediantilor proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB)  – Proiect derulat de catreSocietatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in perioada 15 Ianuarie – 15 Septembrie 2019, proiect ce are ca scop inregistrarea si prelucrarea inregistrarilor deja existente in vederea punerii lor pe cel putin un nou album muzical cu muzica veche, editarea a cel putin un nou CD audio de muzica veche (medievala) ce reprezinta preocuparea unor tineri ce activeaza in cadrul organizatiei. Buget alocat de FTMB 900 lei.

Iarna pe ulita editia a V-a—proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) Proiect derulat de catre Asociatia de Turism “Gaska” in perioada 22 – 24 Februarie 2019, proiectul are ca scop promovarea in randul tinerilor bucuresteni a unor noi modalitati alternative de petrecere a timpului liber in perioada iernii cu impact asupra sanatatii, si dezvoltarii relatilor interumane, a spiritului competitional si a culturii generale. Buget alocat de FTMB 1.500 lei.

Pasi peste Granita editia a III-a proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Alpin Club Carpatic in perioada 02 – 11 Februarie 2019, pe plan international proiectul isi doreste ca Romania sa-si consolideze prestigiul dobandit, iar pe plan intern isi propune sa aduca in atentia opiniei publice activitatea desfasurata de catre organizatiile noastre (ACC si FTMB). Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Despre carti, cu autorii – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Montage in perioada 01 Februarie—15 Aprilie 2019, proiectul are ca scop dezvoltarea creativitatii tinerilor, imbogatirea culturii, dezvoltarea aptitudinii si tehnici noi. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Stagiu mixt de pregatire arte martiale si schi – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Clubul Sportiv Jissen Do in perioada 02—07 Februarie 2019, proiect ce are ca scop revitalizarea activitații educative extrascolare la nivelul unitatilor de invatamant si a cluburilor si asociatilor sportive prin initierea si implicarea unui numar mai mare de elevi in sport. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Vot pentru Europa ! proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia pentru Tineret SAKURA in perioada 01 Martie—30 Aprilie 2019, proiectul urmareste cresterea gradului de participare la alegerile EuroParlamentare, dar si urmatoarele alegeri. Dorim sa responsabilizam tinerii cu privire la puterea votului si sa le explicam ca este necesar sa se exprime prin VOT, vocea lor trebuie sa se faca auzita la nivelul comunitatilor locale, nationale si Europene . Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Trofeul Padurii! Editia a XIV-a – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Ecologie – Sport – Turism in perioada 01 Martie—30 Aprilie 2019, proiectul are ca scop implicarea elevilor in activitati sportiv aplicative de cunoastere si dezvoltare personala. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Colajul in arta (o saptamana a creativitatii) – proiect in parteneriat parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Montage in perioada 03 – 09 Martie 2019, proiectul are ca scop dezvoltarea creativitatii tinerilor, imbogatirea culturii, dezvoltarea de aptitudini si tehnici noi. Buget alocat de FTMB 1.300 lei.

Campionatul National de Freestyle Kickboxing – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Clubul Sportiv Jissen Do in luna Martie 2019, proiectul are ca scop revitalizarea activitatii educative extrascolare la nivelul unitatilor de invatamant si a cluburilor si asociatilor sportive prin initierea si implicarea unui numar mai mare de elevi in sport. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Cadouri de la Iepuras – proiect în parteneriat  cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati in parteneriat cu Asociatia pentru Cultura Arta si Sport in perioada Aprilie – Mai 2019, proiectul are ca scop darurirea unui moment de bucurie pentru cateva tinere familii dezavantajate din punct de vedere social si material. Buget alocat de FTMB 1.200 lei.

Trofeul international de Escalada CARPATIC – editia a IX-a – proiect in parteneriat parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Alpin Club Carpatic in perioada 12 – 14 Aprilie 2019. Intentia noastra este ca, prin calitatea organizarii, a premiilor oferite si a nivelului sportiv ridicat sa impunem in cel mai scurt timp aceasta manifestare sportiva in calendarul international, transformandu-l intro actiune regulata care sa jaloneze calendarul competitional atat al cataratorilor romani cat si al celor mai puternice natiuni europene in domeniu. Dorim ca Romani sa poata fi cunoascuta si apreciata nu numai prin rezultatele obtinute de micii, marii ei sportivi dar si prin calitatea concursurilor organizate, prin grija pe care astfel o aratam pentru cresterea noilor generatii de cataratori. Buget alocat de FTMB 1.300 lei.

Sanatate prin Miscare! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turistica “Ghizii Romaniei” perioada 01 – 20 Aprilie 2019, proiectul are ca scop cresterea gradului de constientizare in randul tinerilor cu privire la necesitatea protejarii mediului inconjurator, a resurselor naturale si a conservarii biodiversitatii si o educatie montana eficienta. Buget alocat de FTMB 1.500 lei.

Dansez cu … cine vreau eu! editia a III-a – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Mihai in data de 13 Aprilie 2019, proiectul are ca scop integrarea copiilor si tinerilor cu dizabilitati in societate prin crestera stimei de sine si a increderii in fortele proprii a acestora. Buget alocat de FTMB 2.150 lei.

InfoVoluTeen – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Ecologie – Sport – Turism in perioada 01 – 30 Mai 2019, proiectul are ca scop incurajarea voluntariatului in randul adolescentilor prin intermediul propriilor proiecte de tinert. Buget alocat de FTMB 2.150 lei.

Curtea Comediantilor – Atelier European de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala – editia a XX-a proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB)  – Proiect derulat de catre Societatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in perioada 15 Mai – 30 Octombrie 2019, proiectul are isi propune sa contribuie la imbogatirea cunostintelor privin cultura europeana si diversitatea acesteia, precum si la dezvoltarea aptitudinilor sociale, artistice, civice, interpersonale si organizatorice (comunicare, lucru in echipa, spirit de initiativasi asocierea in vederea realizarii unui obiectiv comun, dezinhibare, dezvoltarea inteligentei emotionale, depasirea prejudecatilor si educarea tolerantei, aptitudini de lucru intr-un mediu intercultural), al unui grup de minim 18 tineri, prin activitati de formare culturala non-formala. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Natura Altfel! proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Ecologie – Sport – Turism in perioada 01 Mai – 30 Iunie 2019, proiectul are ca scop implicarea elevilor si profesorilor in activitati extrasolare specifice educatiei non-formale outdor care sa le ofere posibilitatea de a (re)descoperii natura si a invata sa o respecte si sa o protejeze. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Impreuna Prieteni editia a II-a – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia DOWN Bucuresti in data de 08 Iunie 2019, proiectul are ca scop dezvoltarea capacitatilor sportive si a abilitatilor de miscare a copiilor si tinerilor cu Sindrom Down intr-un mediu favorabil socializarii. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Trofeul fara limite editia a V-a – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia CLIMB AGAIN in perioada Iunie 2019, proiectul are ca scop organizarea unui eveniment-petrecere de escalada prin care sa promoveze escalada ca fiind un instrument de integrare sociala, scolara si profesionala cat si o metoda complementara de terapie, in randul a 36 copii si tineri cu nevoi speciale din Municipiul Bucuresti. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

Remarcare si igienizare in Muntii Buila – Vanturarita  editia a III-a – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turist Club CARPATIC in perioada 01 – 15 Iulie 2019, proiectul are ca scop curatarea Traseelor Marcate din muntii Buila – Vanturarita, obtinerea unor poteci sigure si valorificarea turistica a zonei unde se desfasoara proiectul. Buget alocat de FTMB 2.000 lei.

Aventuri in Gaska editia I — proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) Proiect derulat de catre Asociatia de Turism “Gaska” in perioada 07 – 12 Iulie 2019, proiectul are ca scop oferirea unei alternative sanatoase de petrecere a timpului liber, intr-un cadru armonios,  invatand lucruri noi si socializand cu alti tineri de aceeasi varsta. Initierea in turismul montan, a importantei protectie mediului, promovarea unor principii sanatoase de dezvoltare individuala. Buget alocat de FTMB 2.000 lei.

Alaturi de noi pentru performanta – proiect in parteneriat parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Alpin Club Carpatic in perioada 13 – 14 Iulie 2019, proiectul isi propune ca pe plan international dorim ca Romania sa-si consolideze prestigiul dobandit, iar pe plan intern dorim sa aducem in atentia opiniei publice activitatea desfasurata de catre organizatiile noastre (ACC si FTMB). Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Trofeul Muntiilor editia a VI-a — proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia de Turism “Gaska” in perioada 19 – 21 Iulie 2019, proiectul isi propune promovarea turismului ecologic in randul tinerilor bucuresteni ca o alternativa sigura si durabila de petrecere a timpului liber in mijlocul naturii, cu un impact pozitiv asupra starii de sanatate si a educatiei civice, dar si acordarea unei atentii deosebite ariilor protejate ocrotite de lege. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Tabara Iulie 2019 – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Mihai in perioada22 – 26 Iulie 2019, proiectul are ca scop organizarea de activitati ce vizeaza sanatatea si recuperarea medicala a copiilor si tinerilor cu dizabilitati in societate si interactiunea acestora cu persoanele fara dizabilitati. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Pe urmele Rezistentei Anticomuniste in Muntii Romaniei editia a IV-a proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turist Club CARPATIC in perioada 18 – 27 August 2019, proiectul are ca scop constientizarea tinerilor asupra istoriei recente si valorificarea turistica a zonei unde se desfasoara proiectul. Buget alocat de FTMB 2.200 lei.

Mica saptamana de muzica veche – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB)  – Proiect derulat de catre Societatea Cultural Artistica pentru Tineret “CONCRET” in perioada 01 Octombrie – 30 Noiembrie 2019, proiectul are ca scop prezintarea publicului tanar bucurestean o serie de concerte (3-4) de muzica veche menite sa imbogateasca cunoasterea culturala. Sa se promoveze in randul tinerilor formatiile artistice ce canta muzica veche si cauta sa faca cunoscuta identitatea culturala europeana. Buget alocat de FTMB 2.800 lei.

Traditii in Bucovina – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Turistica “Ghizii Romaniei” perioada 25 – 27 Octombrie 2019, proiectul are ca scop orientarea tinerilor participanti la proiect catre descoperirea valorilor folclorice nationale, a obiceiurilor si traditiilor si sa le insuflam respectul pentru cultura populara din zona Bucovinei. Buget alocat de FTMB 2.800 lei.

Kyokushin Romania Open editia a VII-a – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Clubul Sportiv BUDO GYM in perioada 25 – 26 Octombrie 2019, proiectul are ca scop promovarea sportului de masa pentru copii si tineri. Dezvoltarea spiritului competitional si cresterea motivatiei copiilor si tinertului de a practica sport in detrimentul sedetarismului. Acomodarea acestora cu atmosfera competitionala. Buget alocat de FTMB 3.000 lei.

Cupa Romaniei de Freestyle Kickboxing Kickboxing – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Clubul Sportiv Jissen Do in luna Octombrie 2019, proiectul are ca scop revitalizarea activitatii educative extrascolare la nivelul unitatilor de invatamant si a cluburilor si asociatilor sportive prin initierea si implicarea unui numar mai mare de elevi in sport. Buget alocat de FTMB 1.300 lei.

Festivalul Asociatiei Mihai – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia Mihai in perioada 09 – 10 Noiembrie 2019, scopul proiectului este de a arata societatii ca si persoanele cu dizabilitati pot face diverse lucruri, cresterea stimei de sine si a increderii  in fortele proprii  a copiilor si tinerilor cu dizabilitati, pentru o mai buna integrare in societate. Buget alocat de FTMB 2.150 lei.

Mos Craciun la catarat! – proiect in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia CLIMB AGAIN in luna Decembrie 2019, proiectul are ca scop organizarea unui eveniment-petrecere de escalada prin care sa promoveze escalada ca fiind un instrument de integrare sociala, scolara si profesionala cat si o metoda complementara de terapie, in randul a 36 copii si tineri cu nevoi speciale din Municipiul Bucuresti. Buget alocat de FTMB 2.500 lei.

Cadouri de la Mos Craciun editia a IX-a– proiect în parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) – Proiect derulat de catre Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati in parteneriat cu Asociatia pentru Cultura Arta si Sport in luna Decembrie 2019, proiectul are ca scop darurirea unui moment de bucurie pentru cateva tinere familii dezavantajate din punct de vedere social si material. Buget alocat de FTMB 2.000 lei.