Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, prin Vicepresedinte – Doina Sorina Oprea si Secretar General – Roxana Elena Popa, a participat in data de 11.10.2018, la intalnirea regionala ce a avut loc la Penitenciarul Bucuresti – Rahova.

Intalnirea a avut ca scop consolidarea cadrului comun de lucru intre specialistii sectorului de reintegrare sociala de la nivelul unitatilor si reprezentanti ai institutilor publice , ai organizatiilor guvernamental si  neguvernamentale locale, in contextul implementarii calendarului de activitati al Strategiei nationale de reintegrare sociala a persoanelor private de libertate, 2015-2019, strategie asumata la nivel national. Aceasta intalnire regionala este prevazuta in Planul National de implementare a H.G. 389/2015, respectiv

activitatea I.1.4. „Organizarea unor schimburi de  experienta si disiminarea modelelor profesionale de buna practica in domeniul reintegrarii sociale a persoanelor private de libertate”.

O intalnire foarte interesanta in care au fost prezentate numeroase proiecte si activitati ale Penitenciarului Bucuresti – Rahova, Penitenciarului Bucuresti – Jilava, Penitenciarului Giurgiu, Penitenciarului Spital Jilava si Penitenciarului Spital Rahova.

Ne bucuram ca am participat la aceasta intalnire si cu siguranta am pus bazele unei colaborari intre Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Penitenciarul Bucuresti Rahova.