logo-rotund-ftmb Aflat la prima sa ediție, evenimentul Gala Premiilor “TIN” (Tineret Inventiv Nonformal) vine ca o recompensă pentru ONGT-urile membre si partenere active în domeniul activităților de și pentru tineret constituind un impuls pentru creșterea implicării cât mai multor tineri în proiecte și inițiative de și pentru tineret.

Gala Premiilor TIN își propune să recunoască efortul celor care implică tinerii în mod activ în comunitate, find structurată pe 7 (șapte) secțiuni: tineret și voluntariat, antreprenoriat, turism și ecologie, social, sport, artă și cultură, presă de tineret.

Acest eveniment își doreşte să aducă încă o dată în centrul atenției tinerii,  importantă resursă în cadrul comunității. Depinde de fiecare dintre noi dacă această energie este recunoscută ca atare și canalizată în mod constructiv spre dezvoltarea activităţilor tinerilor în funcţie de înclinaţiile şi aptitudinile fiecăruia, în aşa fel încât tinerii să-­şi poată manifesta neîngrădit dorinţele şi opţiunile lor.