Vineri seara (16.12.2016), la Fundația pentru Tineret a Municipiului București, a avut loc prima ediție a evenimentului Gala Premiilor “TIN” (Tineret Inventiv Nonformal), eveniment ce a avut ca scop principal recompensarea ONGT-urile membre și partenere active în domeniul activităților de și pentru tineret, cât și a partenerilor FTMB, constituind un impuls pentru creșterea implicării cât mai multor tineri în proiecte și inițiative de și pentru tineret.

gala-premiilor-tin-nicolae-vasilescuAcest eveniment a dorit să aducă încă o dată în centrul atenției tinerii,  importantă resursă în cadrul comunității.

Gala Premiilor TIN a recunoscut efortul celor care implică tinerii în mod activ în comunitate, fiind structurată pe 7 (șapte) secțiuni: tineret și voluntariat, antreprenoriat, turism și ecologie, social, sport, artă și cultură, presă de tineret.

Alături de ONGT-urile membre și partenere, au fost recunoscute și eforturiile structurilor naționale Fundația Naționala pentru Tineret (FNT), Consiliul gala-premiilor-tin-stefan-sandulacheTineretului din România și Convenția Naționala a Fundațiilor pentru Tineret, precum și direcţiile respectiv Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului Bucuresti și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov. De asemenea și partenerii FTMB au primit recunoașterea în cadrul Galei Premiilor TIN respectiv: Quantic Pub, Uniunea Generala a Industriașilor din România (UGIR), Tin Management Grup SA și ziarul Curierul Național.
gala-premiilor-tin-mihai-dragos