Proiectul „Festivalul FTMB de Sporturi si Arte Martiale”, ce era programat a se desfasura in perioada 13-15 Septembrie 2019 la Centrul Sportiv Apollo, situat pe Bd. Energeticienilor, nr.5, sector 3, Bucuresti, a fost anulat deoarece nu exista siguranta unor sponsorizari pentru a se reusi oganizarea acestuia in conditii optime.

Avand in vedere acest aspect si faptul ca sala a fost daja contractata pentru organizarea „Festivalului FTMB de Sporturi si Arte Martiale”,  Consiliul de Conducere al FTMB a hotarat organizarea, impreuna cu Federatia Romana de Freestyle Kickboxing (FRFK)  a Cupei Mondiala Judgement Day 2019, cel mai mare concurs de Freestyle Kickboxing din Romania.

Cupa Mondiala JUDGEMENT DAY  a devenit o competitie – eveniment, cu o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, care aduce impreuna sportivi din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kickboxing, MMA, K1), creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact, cu un mare impact asupra publicului.

Anul acesta vor intra in competitie judo si karate adaptat, prin Asociatia Mihai, asociatie ce este membra a FTMB.

FUNDATIA PENTRU TINERET A MUNICIPIULUI BUCURESTI (FTMB)

 Presedinte  – Ticu PLACINTA

„Am placerea de a va invita in perioada 13 – 15 Septembrie 2019 la Cupa Mondiala Judgement Day editia a XIV, la sala Apollo din Bucuresti, unde Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti este co-organizator.

Tuturor participantilor le urez succes!”

FEDERATIA ROMANA DE FREESTYLE KICKBOXING (FRFK)

Presedinte – Adrian DEJANU

Dragi antrenori, instructori si sportivi,

„Am privilegiul de a va ura bun venit la Cupa Mondiala Judgement Day in perioada 13 – 15 Septembrie 2019.

Organizatorii fac eforturi uriase pentru a asigura toate standardele unei competitii de succes, sperand ca veti petrece clipe de calitate in Bucuresti si ca va veti bucura de competitie.

Doresc sa urez tuturor sportivilor mult noroc si sunt sigur ca aceasta Cupa Mondiala Judgement Day va fi pentru noi toti o sansa de a lega noi prietenii si amintiri de neuitat. Multumesc anticipat pentru suport. Ne vedem in curand!”