În baza Protocolului de Colaborare încheiat între F.T.M.B. şi Asociaţia RROMSPORT, nr. 638/05.07.2013, F.T.M.B. a participat în calitate de partener/coorganizator la următoarele acţiuni:

„Gala de box a tinerilor” – organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului împreună cu Asociaţia RROMSPORT şi F.T.M.B. în cadrul proiectului „Facilitarea inclusziunii sociale a romilor prin activităţi sportive”. Competiţia s-a desfăşurat în data de 22.08.2013 la Târgovişte, Jud. Dâmboviţa în Sala Sporturilor. Invitaţi speciali: dl. Leonard Doroftei – Preşedinte al Federaţiei Române de Box – şi dl. Dorel Simion.

– În perioada 01.07 – 31.08.2013 a fost demarat de către Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Română de Box un amplu proiect de căutare, formare şi iniţiere a unor viitoare talente ale sportului cu mănuşi. Proiectul „O mănuşă de ajutor” din cadrul programului „Pierre de Coubertin” finanţat cu fonduri europene, s-a desfăşurat la 5 centre de pregătire, inclusiv la Bucureşti, pentru 100 de tineri din centrele de plasament, orfelinate, cămine de copii şi centre de reeducare, câte 20 pentru fiecare centru.

F.T.M.B. a participat în calitate de coorganizator la acest proiect, alături de dl. Samir Simion – managerul proiectului desemnat de M.T.S.