În decursul lunii iunie 2013, Fundația pentru Tineret a Municipiului București (FTMB) și S.C. Brotac Medical Center S.R.L. au semnat un protocol de parteneriat care are ca scop asigurarea permanentă a serviciului de ambulanță în beneficiul tinerilor care participă la proiectele FTMB.

Protocolul stabilește condițiile colaborării dintre cele două părți, urmărind în fapt creșterea nivelului de siguranță al tinerilor în cadrul tuturor proiectelor, programelor, acțiunilor și evenimentelor organizate de FTMB. Astfel, Brotac Medical Center va asigura servicii de ambulanță de calitate, prin permanența unei autosanitare și a unui echipaj de salvare pe durata tuturor evenimentelor de și pentru tineret care vor fi organizate de FTMB.

Încheierea acestui parteneriat este și un efect firesc al colaborărilor anterioare reușite dintre FTMB și Brotac Medical Center, în ceea ce privește asigurarea asistenței medicale pentru evenimente sportive precum Trofeul FTMB din 2012 sau Cupa TINsport, ediția a II-a (2013).