Cu ocazia Zilei Adolescentului, Fundația pentru Tineret a Municipiului București (FTMB) organizează Cupa TIN la Baschet (ediția a III-a), competiție sportivă care urmărește creșterea nivelului de conștiință al adolescenților privind stilul de viață sănătos, precum și încurajarea spiritului de echipă și promovarea toleranței și a fair play-ului.

Evenimentul se desfășoară în weekend-ul 9 – 10 mai 2015, orele 09:00 – 17:00, la Sala „Olimpia“ din Șos. Iancului nr. 128A (cartierul Pantelimon) și implică echipe de baschet – juniori 2 si juniori 3 din cadrul asociatiilor si cluburilor sportive din București și Județul Ilfov.

Pe lângă strategia pe termen lung a FTMB privind promovarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor, Cupa TIN la Baschet se încadrează in strategia Organizației Mondiale pentru Sănătate care, prin intermediul „Platformei Europene pentru Pomovarea Activității Fizice pentru Sănătate“, scoate în evidență importanța activității fizice în rândul tinerilor (în special) care este considerată înainte de toate, o nevoie fundamentală ce trebuie satisfăcută pentru sănătatea și starea de bine.  Cupa TIN la Baschet – 2015 – Mens Sana In Corpore Sano

Pentru detalii înscriere în cadrul competiției: office@ftmb.ro

Pentru alte detalii privind regulamentul competiției vizitați www.ftmb.ro

         Vă așteptăm!