In data de 04.07.2017 FUNDATIA PENTRU TINERET A MUNICIPIULUI BUCURESTI (FTMB) a semnat un contract cu Asociatia Ecologie Sport Turism (EST) prin care EST va coordona Centrul pentru Copii si Tineret din cadrul FTMB.

Prin acest Centru pentru Copii si Tineret, FTMB impreuna cu EST doresc sa ii ajute pe tineri sa gaseasca solutii la problemele cotidiene cu care se confrunta, sa se dezvolte pe plan personal si sa se implice activ in elaborarea si aplicarea politicilor de tineret (dialog structurat). Acest centru va fi atractiv pentru tineri, oferindu-le o atmosfera primitoare, conform unui orar stabilt in functie de nevoile acestora.

Serviciile vor fi oferite, gratuit, tuturor tinerilor, fara exceptie, indiferent de starea lor sociala, sex, orientarea religioasa ori etnie. O atentie deosebita va fi oferita tinerilor din grupurile defavorizate si celor cu nevoi speciale.

Informatiile si serviciile furnizate vor tine cont de nevoile lor, abordand subiecte de interes pentru ei, evoluand constatnt intr-o maniera care sa permita acoperirea celor mai noi subiecte.

In cadrul Centrului pentru Copii si Tineret va functiona un punct de informare Eurodesk, cu sprijinul unui multiplicator acreditat de Reteaua Eurodesk (Doru TRASCA), precum si Centrul local cercetasesc “Cutitul de Argint”, afiliat la ONCR.

Activitatile Centrului pentru copii si tineret pot fi derulate in parteneriat si in alte locatii, cum ar fi sediile filialelor Bibliotecii Metropolitate, sediile unitatilor de invatamant, s.a.

In primele luni de activitate ale Centrului pentru copii si tineret (septembrie – decembrie 2017) estimam un numar cuprins intre 150 si 200 de beneficiari unici.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la

telefon: 0722.611.545 – Doru TRASCA;

e-mail:  office@ftmb.ro

No Comment

Comments are closed.