Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB), a participat Sambata, 20.10.2018, la Festivitatea de deschidere a celei de a VI-a editii a Kyokushin Romanian Open – Bucharest Challenge Cup 2018, unde Presedintele FTMB – dl. Ticu Placinta, prin reprezentant dra. Doina Oprea – Vicepresedinte FTMB, a primit aprecierea pentru sprijinul acordat pentru realizarea acestui eveniment si pentru promovarea karate – ului kyokushin in Romania.

La Kyokushin Romanian Open 2018 au fost inscrisi peste 600 de sportivi din 43 de cluburi, reprezentand 6 tari din Europa: Federatia Rusa, Spania, Suedia, Ucraina, Republica Moldova si Romania!

Acest proiect a avut ca scop promovarea sportului pentru copii si tineri, dezvoltarea spiritului competitional si cresterea motivatiei copiilor si tinertului de a practica sport in detrimentul sedetarismului precum si acomodarea acestora cu atmosfera competitionala.

FTMB a fost partener al proictului Kyokushin Romanian Open – Bucharest Challenge Cup 2018, proiect inscris in Calendarul de proiecte proprii si in parteneriat FTMB 2018, prin Asociatia Club Sportiv Budo Gym.