Comunicat de presa al Fundatiei Pentru Tineret a Municipiului Bucuresti
În data de 7 noiembrie 2012, la Clubul Tehnic din Bucuresti, Calea Serban Voda nr. 213, sector 4 – sediul FUNDAŢIEI PENTRU TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI (FTMB), a avut loc Adunarea Generală Extraordinara a Organizaţiilor de Tineret a FTMB, sedinta la care au participat 18 din cei 22 de reprezentanţi ai organizaţiilor de şi pentru tineret nonguvernamentale din Bucureşti membre în cadrul Adunării Generale a FTMB şi au votat ordinea de zi privind alegerea noului consiliu de conducere prin vot secret pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte, secretar, şase membri ai consiliului de conducere, precum şi alegerea comisiei de cenzori şi a comisiei de etică şi litigii pe funcţii.
In urma alegerilor care s-au desfasurat in cadrul acestei Adunarii Generale, noua structura a Consiliului de Conducere, a Comisiei de Cenzori si a Comisiei de Etica si Litigii, este:
Componenta Consiliului de Conducere este urmatoarea:
Presedinte – Ticu PLACINTA
Vicepresedinte – Valentin MARGINEANU
Secretar – Cornel Remus HABARA
Membru – Adrian VASILACHE
Membru – Florin Paul IONESCU
Membru – Doina Sorina OPREA
Membru – Ion DUMITRA
Membru – Paul Mihail IONESCU
Membru – Daniel Ionut CHIOSILA
Componenta Comisiei de Cenzori este urmatoarea:
Presedinte – Madalina STOICA – expert contabil;
Membru – Mihaita VOICU;
Membru – Mihai Serghei TODOR;
Componenta Comisiei de Etica si Litigii este:
Magdalena SILION – Presedinte
Dana Elena TEODORESCU – Membru
Razvan Constantin BINEATA – Membru
Despre modificarile intervenite, cat si proiecte si parteneri, puteti citi in articolul publicat in ziarul Curierul Național, căruia ii mulțumim pe acastă cale: